Buschauffeurs De Lijn getuigen over overlast aan Brussels Noordstation

De Lijn heeft woord gehouden en zal vanaf maandag geen bussen meer laten stoppen onder het station van Brussel-Noord. Een paar dagen geleden had de vervoersmaatschappij geëist dat er een oplossing zou komen voor de overlast die mensen zonder papieren rond het station veroorzaken. Vanaf maandag zullen de haltes dan ook verplaatst worden. Een beslissing die de buschauffeurs maar al te goed begrijpen.

28 reacties

  • Sara Peeters

    5 jaar geleden
    Veel daklozen bedoel je transmigranten willen hun oversteek doen laat hun dan oversteken naar Engeland waarom houden wij ze hier?? Bij mijn weten hoeven wij de grens naar Engeland niet meer zo streng te bewaken zeker nu dat ze een Brexit willen doen dat zij het maar bekostigen.
  • Filip Traen

    5 jaar geleden
    De Lijn heeft overschot van gelijk: het is nu aan de regeringen, zij moeten dat nest maar opkuisen (desnoods laten ze ze bij hun thuis overwinteren, nog een extra belasting-aftrekpostje) en het Noordstation, het Maximiliaanpark etc... proper en veilig teruggeven aan diegene die er écht recht op heeft; de belastingbetaler.
  • rudy de neef

    5 jaar geleden
    De enige prioriteit van de ps is deze regering te doen vallen , dit met alle mogelijke middelen
  • JEAN-PIERRE RIBOT

    5 jaar geleden
    Politici, neem uw verantwoordelijkheid op ipv van eindloze ideologische debatten en discussies overbevoegdheden het probleem is er nu. Los het nu op.
  • Jean Paul Peelis

    5 jaar geleden
    Het beste is het niet. Maar het veiligste wel.