VIDEO. Politie deelt hallucinant filmpje van bijna-crash met trein in Veurne

Naar aanleiding van het dodelijke treinongeluk gisteren in Tielt heeft de politiezone Spoorkin een hallucinant filmpje gedeeld op haar Facebookpagina van een bijna-crash met een trein op haar grondgebied. Ze wil daarmee nogmaals de bevolking sensibiliseren om gesloten slagbomen altijd te respecteren. 

77 reacties

  • philippe decock

    5 jaar geleden
    Aan de paar twijfelaars van het filmpje. De feiten zijn gebeurd zoals ze gefilmd zijn. Of de camera nu beweegt of niet. Zelfs als de camera muurvast staat kunnen de beelden toch bewegen door opstijgende verwarmde lucht.
  • Johan Mattens

    5 jaar geleden
    Als je de foto goed bekijkt zie je dat de zon vooraan op de wagen weerkaatst. Dus laagstaande zon kan aangenomen worden als oorzaak. Er is tevens geen belgerinkel te horen als slagbomen dicht zijn. Kan men misschien eens over nadenken.
  • Hans Benoit

    5 jaar geleden
    Waarschijnlijk verblind door het schermpje van zijn GSM tijdens het rijden.Als ik rondkijk zie ik veel verstrooide GSM verslaafden met hun hoofd naar beneden tijdens het sturen,over de weg zwalpend,zomaar direct ergens afslaan zonder richtingaanwijzers te gebruiken.Hallo politie?Verhoog toch eens die pakkans met zelfs inbeslagname van voertuig met verbeurdverklaring.Repressie is het enige wat helpt en zeker niet zo'n sensibiliseringscampagnes met zo een filmpje.
  • Hamelers Jeroen

    5 jaar geleden
    @Guy en Eric, die camera hangt aan een paal en beweegt door de wind.. denk ik dan..
  • Francis smet

    5 jaar geleden
    Schaduw valt achter de wagen en glinstering op de wagen die links van de wagen geparkeerd staat. Dus deze man kan verblind zijn geweest door de zon, een zonnebril had veel ellende kunnen voorkomen, je ziet hem ook onmiddellijk vertragen na raken van slagbomen. Heeft veel geluk gehad. En gelukkig ook voor de treinbestuurder was de auto juist over de sporen. Belsignaal is met moeite hoorbaar in een auto.