De winnaars van 'The Voice Kids'.
Volledig scherm
De winnaars van 'The Voice Kids'. © VTM

‘The Voice Kids’ nadert ontknoping: wat is er geworden van de vorige winnaars?

TVVanavond weten we eindelijk wie ‘The Voice Kids’ wint. De winnares krijgt een eigen single en 10.000 euro. Eeuwige roem zit daarentegen niet in het prijzenpakket, want wie herinnert zich deze winnende kinderstemmetjes nog?

5 reacties

  • Elle Devee

    5 jaar geleden
    Al die talentenshows zijn een maat voor niets. Hoeveel maken het in de showbizz na hun overwinning? Heel weinig. Udo is de enige die ik me herinner. Je kunt blijkbaar beter niet winnen. Getuige Natalia, Sandrine, Emma Bale, Laura Tesoro. ....allen verloren van kandidaten waar je nu niets meer van hoort.
  • Marc Sierens

    5 jaar geleden
    Hopelijk beseffen die kinderen en zeker de ouders dat voor de moment 95% van de Vlaamse zangeressen en zangers geen werk hebben op het podium,laat ze hun best doen op school en hun studies afmaken dat is een kleine zekerheid voor later.
  • Philippe Schotte

    5 jaar geleden
    Om in dit wereldje te slagen is er meer nodig dan alleen maar kunnen zingen . Keiharde zakenwereld is dit !
  • G. De Borgher

    5 jaar geleden
    De vorige winnaars hadden blijkbaar geen blijvend succes. Dus nutteloos programma. Zouden de coaches niet beter de winnaars onder hun hoede nemen en blijven begeleiden naar een desgevallende muziekcarriere? Blijkbaar een programma om alleen de coaches in het zonlicht te plaatsen.
  • Patrick Jonkers

    5 jaar geleden
    ‘The Voice Kids’ nadert ontknoping. Hopelijk volgend seizoen (als er een komt) ZONDER K3 en Laura Tesoro.......