Premier Charles Michel.
Volledig scherm
Premier Charles Michel. © Photo News

Regering-Michel zet licht op groen voor arbeidsdeal

De ministerraad heeft vrijdag het licht op groen gezet voor de maatregelen uit de jobsdeal, waarover de regering-Michel het afgelopen zomer eens raakte. Na advies van de Raad van State moet de deal nog richting het parlement, zodat de maatregelen begin volgend jaar kunnen ingaan. De degressiviteit van de werkloosheidsuitkering zit nog niet in het pakket.

29 reacties

  • jo vandenberghe

    5 jaar geleden
    De afbraakpolitiek van deze donkerblauwen neemt de bovenhand.
  • Freddy De Vos

    5 jaar geleden
    Jobs? Er zijn steeds meer en meer werknemers die hun job verliezen! En de rechten van de goede jobs bouwt men steeds af! Een triestige regering!
  • eric van dingenen

    5 jaar geleden
    lap ik grijp er weer naast. Volgende week krijg ik ontslag wegens medische redenen( nieuwe manier om makkelijker ontslagen te worden dankzij de regering) en ik heb dus geen recht op outplacement begeleiding want het gaat pas in vanaf 1/1/2019
  • james vroman

    5 jaar geleden
    mensen die haast nooit gewerkt hebben verzamelen bidprentjes van harde werkers ...ze hebben er nog mee in de pap school gezeten vertellen ze dan op café ...en brengen een bidprentje mee voor achter de toog als laatste eer betoon ..
  • Johnny Borgoo

    5 jaar geleden
    voor wie zijn die 12500 jobs voor Belgen of worden die ingevuld door Roemenen ,polen enz Waarom zoveel steun voor opleiding binnen een bedrijf ,waar ik werk staat die opleiding enkel in het tekenen van een papier voor een premie