Denise Coates.
Volledig scherm
Denise Coates. © Rv

Bazin van online goksite verdient 820.000 euro per dag: “En dat terwijl ze profiteert van kwetsbare mensen”

GokkenMaak kennis met Denise Coates: de Britse miljardair staat aan het hoofd van Bet365, een van de grootste online goksites van Europa. Vorig jaar maakte haar bedrijf maar liefst 590 miljoen euro winst. Zowat de helft daarvan -300 miljoen euro- verdween rechtstreeks in haar zakken. Een schaamteloze vertoning, vinden steeds meer mensen. “Ze profiteert van kwetsbare mensen in onze samenleving.”

108 reacties

  • Kevin De Smet

    5 jaar geleden
    Ik ga af en toe eens naar een fysiek casino, dat is nog leuk. Maar online zie ik er alvast geen plezier in.
  • Marc Declercq

    5 jaar geleden
    Is er een verschil tussen dit aanbod en de dagelijkse - via de VRT dan nog wel - promotie voor de Lotto. Wordt schandalig rijk ... richt zich niet in de eerste plaats tot dezelfde doelgroep? Hoe eenzijdig kan nieuws toch zijn.
  • Hilde Peeters

    5 jaar geleden
    Sigaretten alcohol wapens daar komen ook problemen van ze vondt een gat in de markt en is er rijk van geworden. Volgens mij ben je zelf verantwoordelijk als je gokt. Je beseft voor je er aan begint dat dit verslavend kan worden. Er zijn hier genoeg berichten over. Dus men weet waar ze aan beginnen.
  • lucien lemahieu

    5 jaar geleden
    als ze daar belastingen op betaald, is alles toch in orde
  • Lutgard Crombez

    5 jaar geleden
    Eigenlijk zou zij verplicht moeten worden om op te draaien voor de onkosten van die maatregelen om verslaving tegen te gaan!