© Jonas & Van Geel

Gert Verhulst: “Viktor vertelt mij alles, ook over seks. Soms is het zo gênant dat ik het niet wil weten”

De spektakelmusical ‘40-45’, ‘Dancing with the Stars’, ‘Gert Late Night’ … Alles wat Gert Verhulst (50) aanraakt, lijkt in goud te veranderen. Toch is niet alles altijd rozengeur en maneschijn geweest in zijn leven. Hij heeft ook mislukkingen gekend. Mislukkingen waar hij spijt van heeft. “Mijn grootste faling? Dat de relatie met de moeder van mijn kinderen is stukgelopen”, zegt Verhulst in een openhartig interview met Het Nieuwsblad Magazine.

nadb

“Ik ben mislukt in de relatie met de moeder van mijn kinderen”, zegt Gert Verhulst. “Mijn grootste faling. Je begint geen relatie met kinderen om daarmee te stoppen. Dat is iets wat lang op me heeft doorgewogen. Dat was een heel heftige periode. Ik had hen de ene week wel, de andere niet. Toen pas heb ik het vaderschap echt op mij genomen.”

Simpel was het niet, om een bedrijf te runnen en te zorgen voor twee kleine kindjes. “Maar ik wilde het goed doen. Een goede papa zijn.”

“We praten over alles”

Naar eigen zeggen heeft hij veel geleerd uit het vaderschap. “Het heeft me geleerd om mezelf weg te cijferen. De dag dat ze geboren zijn, denk je: shit. Allez, dat klinkt nu zo negatief, maar toch is het van: die is hier nu en terugkruipen gaat die ook niet doen. Dus vanaf dan heb je een permanente ongerustheid. Een verantwoordelijkheidsgevoel. En dat gaat nooit over. Nu nog niet. Maar nu is het vooral genieten. Viktor is mijn beste vriend en Marie mijn beste vriendin. Ik ga vaak met Viktor uit. Zijn vrienden zijn ook de mijne en we praten over alles.”

Echt alles? “Echt alles. Ook over seks, ja. Soms is het zo gênant dat ik het niet wil weten. Dat ik zeg: Allez gast, ik moet dat toch niet weten. Ik kan me niet inbeelden dat ik ook maar een tiende aan mijn vader verteld zou hebben.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER