REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Sergio Ramos reageert op dopingbeschuldigingen: “De waarheid is verdraaid, ik onderzoek of ik gerechtelijke stappen kan ondernemen”

VoetbalSergio Ramos (32) heeft op Twitter voor het eerst tekst en uitleg gegeven bij zijn vermeende dopingperikelen. De Spanjaard zou volgens documenten van Football Leaks vorig jaar positief bovenden zijn aan de vooravond van de Champions League-finale tegen Juventus. Ook dit jaar zou Ramos het niet nauw hebben genomen met de antidopingregels. “Ik ben ronduit tegen doping”, zegt hij nu. 

4 reacties

  • joel Rogiers

    5 jaar geleden
    Carlos Simonis,voetbal moet inderdaad mannelijk gespeeld worden,maar op een faire,harde manier.Niet zoals Ramos op een brutale manier,ellebogen en vrijwillig trappen of op iemands zijn ledematen gaan staan en dan gemeen lachen.. hoort daar niet bij.Als je eraan twijfelt of niet wil zien dat hij dit doet kan ik u een compilatie maken en eventueel naar u mail adres sturen...Je zegt maar!!!
  • Charlie Sieber

    5 jaar geleden
    Ik hoop dat Sergio Ramos gelijk krijgt. En mensen die hem niet moeten weten ook niet of er lucht of zand in een bal zit. Sergio speelt voetbal zoals voetbal vroeger gespeeld werd, mannelijk en hard. Tegenwoordig lijkt het wel zaalvoetbal, met spelers die heel theatraal naar de grond vallen. Bij Ramos ga je echt naar de grond, en hoef je niet theatraal te doen. Welkom in het topvoetbal.
  • Rudy de clerck

    5 jaar geleden
    Hij heeft nooit niks gedaan...nooit zegt hij. hahaha
  • Jean Emare

    5 jaar geleden
    En op het veld jouw gedrag ook zoals het hoort. Die man kent gewoon geen ethiek. Moest al lang weken geschorst zijn. Beschermt statuut door een corrupt Spaanse voetballeiding.