Illustratiefoto.
Volledig scherm
Illustratiefoto. © Getty Images/iStockphoto

Volwassen asielzoeker doet zich voor als tiener en zit zes weken in de klas met vijftienjarigen

Een asielzoeker in Groot-Brittannië deed zich zes weken lang voor als tiener, voor ontdekt werd dat de man veel ouder was dan hij liet uitschijnen. Een groot deel van die tijd spendeerde hij op de schoolbanken, tussen vijftienjarige leerlingen. De man riskeert nu het land uitgezet te worden.

53 reacties

  • Freddy De Vos

    5 jaar geleden
    Nogmaals het bewijs van de gefaalde controles en beleid!
  • Wouter Van de Walle

    5 jaar geleden
    Man man man, kinderen zien het maar degene van wie het hun beroep is om dat te zien, die zien het niet.. Zegt veel over hun kwaliteiten
  • Eida Lam

    5 jaar geleden
    Diane Bernaerts ER bestaat zoiets als volwassenenonderwijs. Moet ik er een tekeningetje bij maken waarom een volwassen man liever naar het kinderonderwijs gaat?
  • Lieven Philips

    5 jaar geleden
    Ge moet het maar kunnen....
  • Tony Caals

    5 jaar geleden
    Geweldige reacties weer hier, heeft hij iets fouts gedaan, heeft hij de kinderen lastig gevallen?? Het moest ne keer bij uw dochter in de klas gebeuren, denk dat de praat direct anders zou zijn. Wie zich als volwassene uitgeeft voor een kind heeft vast wel goede bedoelingen. Leugens brengen je nooit ver. De regels voor migratie moeten maar es dringend wat bijgewerkt. Geen identiteit, Botscan, daar moet ge geen genie voor zijn!