In de afgelopen 24 uur verloor de crypto-munt 10 procent van zijn waarde.
Volledig scherm
In de afgelopen 24 uur verloor de crypto-munt 10 procent van zijn waarde. © REUTERS

Koers Bitcoin blijft dalen: cryptomunt zakt onder de grens van 4.000 dollar

De daling van de bitcoin zet door. De koers van de munt is gisterenavond door de grens van 4.000 dollar, (zo'n 3.500 euro) gezakt. De laatste keer dat de virtuele munt zo weinig waard was, was op 27 september 2017. In de afgelopen 24 uur verloor de crypto-munt 10 procent van zijn waarde.

22 reacties

  • Hervé Merckx

    5 jaar geleden
    Crypto in zijn huidige vorm zal volgens mij geen lang leven meer beschoren zijn. Het heeft gewoon geen onderliggende waarde.
  • Leo Duym

    5 jaar geleden
    Zien de crypto-fanaten niet in dat een kleine groep vlugge jongens onderlinge afspraken maken om de koers op te jagen in de hoop dat in hun zog vele sukkelaars volgen, om dan, alweer afgesproken, een pak coins van de hand te doen? Kijk naar de grafieken; zoek op: Top 100 Cryptocurrencies by Market Capitalization
  • Chris Goossens

    5 jaar geleden
    Ik denk dat we heel veel slachtoffers gaan terugvinden bij de zelfmoordcijfers als dit écht crasht. Maar geld is niet alles hier op de wereld. Heb je het moeilijk kan je je nog steeds wenden tot de zelfmoordlijn op het nummer 1813. Het leven is véél te mooi, met of zonder BTC, met of zonder cash.
  • Frank Jorissen

    5 jaar geleden
    Diegenen die menen dat crypto dood is, hebben simpelweg niet het minste idee van de oneindige mogelijkheden van cryptocurrency. Dit zijn inderdaad de aanloop-jaren, of de cowboy jaren, zo je wil. Vergelijk het met de eerste jaren van het internet. Binnen pakweg 5 jaar is cryptocurrency mainstream en niet meer weg te denken uit de maatschappij, net zoals dat nu het geval is met internet, smartphones, enz..
  • walter boelen

    5 jaar geleden
    daar word ik dus vrolijk van