Volledig scherm
©

Oppermachtige Van der Poel ook heer en meester in het zand van Koksijde

VeldrijdenMathieu van der Poel heeft in de vijfde Wereldbekermanche in Koksijde zijn dertiende seizoenszege geboekt. De Nederlander maakte reeds in de eerste ronde het verschil. Wout van Aert finishte als tweede, WB-leider Toon Aerts mocht als derde mee op het podium.

36 reacties

  • René Pijnacker

    5 jaar geleden
    Grappig dat F1 liefhebbers klagen over de voorspelbaarheid van het huidige veldrijden elite, als er één sport saai en voorspelbaar is ... voor de zagers grijp Uw kans de komende twee weken bij afwezigheid van Mathieu en ga de 'spannende' crossen bekijken. Eens kijken of het bezoekersaantal oploopt.
  • Joke Van Kalmthout

    5 jaar geleden
    @Peter Berg, de cross kapot? Dat denk ik toch niet. Hooguit dat enkele enge chauvinisten, die het veldrijden het liefst als een Vlaams onderonsje zien, het tijdelijk voor gezien houden. De echte liefhebbers zullen blijven. En wat dacht u van al die Nederlanders die, dankzij Mathieu, het veldrijden hebben ontdekt of dat nog zullen doen.
  • Freddy van Puymbrouck

    5 jaar geleden
    Ik vond dat Wout gisteren goed was, maar niet goed genoeg om Mathieu te kloppen.Toch verwacht ik dat vA er weer gaat staan op het WK en Mathieu zal moeten oppassen want telkens verliezen van Wout op een WK gaat in het kopje zitten.Normaal gezien gaat Mathieu niet te kloppen zijn en het zou ook totaal onterecht zijn dat Wout weer WK wordt gezien de suprematie van Mathieu!
  • Johan Meulenbergs

    5 jaar geleden
    Bij de vrouwen zien we spannende duels, bij de mannen is er echt niks tegen MVDP te doen en WVA gaat het ook niet meer lukken dit seizoen.
  • SAM Bedfort

    5 jaar geleden
    Rudy Vanden Broeck, dan moet u naar geen enkele sport kijken, want in elke sport wint meestal dezelfde.