Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Geen spits in de Premier League die bij topclub minder ballen raakt: Lukaku moet leven van kruimels

Premier LeagueMeer van hetzelfde. Een elftal vastgeroest in zijn tweede versnelling, een spits die blijft zoeken naar aanvoer en goals. ‘Big Rom’ moet bij Man United van kruimels leven. Dieet dat een hongerige Lukaku niet ligt.

5 reacties

  • didier de coster

    5 jaar geleden
    ja als ge niet beweegt kunt ge geen ballen krijgen simpel toch of niet ??
  • Anoniem

    5 jaar geleden
    sinds pogba en sanchez 2 spelers die helemaal niet in die ploeg pasen gaat het nog slechter met Rom zijn spel,dan heb je nog eens,enkele die helemaal niet met hem willen spelen zoals die martial,dat zijn de wingers flanken geen enkele goeie bal,mata staat ook niet bekend als ploegspeler Mou heeft gelijk daar moeten enkele dringend verwijderd worden voor ploegspelers Rom kan zwaaien zoveel hij wil erg vindt ik
  • Mi Janssens

    5 jaar geleden
    Mourinho is onze goede Belgen aan het kraken...kijk momenteel naar hun spel momenteel...hij heeft hun flow en zelfvertrouwen een dreun gegeven plus hun lichaam. Henri had hem veel geleerd en kijk nu....
  • Anoniem

    5 jaar geleden
    Ach steeds overroepen geweest ,er zijn heus wel betere,steeds zelfde liedje ,buiten-spel,te laat en als al een kans is ,ernaast en daarvoor hebben ze 84 miljoen voor betaald,de slechtste investering ooit.
  • FRANK BOSSUYT

    5 jaar geleden
    Leven in een wereld van luxe en vertier.. Neem een voorbeeld aan Memphis terug een trapje lager bij OL.. Maar terug gelukkig en scorend..