photo news
Volledig scherm
© photo news

‘Kapelletjesverkrachter’ krijgt 4 jaar cel, 14 jaar na eerste veroordeling

Een 50-jarige man uit Beernem heeft in de Brugse rechtbank 4 jaar cel gekregen, nadat hij vorig jaar een meisje van haar fiets sleurde en probeerde te verkrachten in Assebroek. Bart D. - alias de “Kapelletjesverkrachter” – staat na het uitzitten van zijn straf bijkomend nog vijf jaar onder toezicht van de strafuitvoeringsrechtbank.

8 reacties

  • Louis Nelis

    5 jaar geleden
    "In 2004 een vonnis van tien jaar cel en tien jaar terbeschikkingstelling". Normaal kon dat crapuultje dus pas vrij komen in 2024. Hallo, justitie? Niemand thuis, zeker?
  • Jonathan Wouters

    5 jaar geleden
    3124€ is dus wat een jong meisje waard is tegenwoordig. En ‘4 jaar cel’? Als ik het goed lees is dit ondertussen de 6de verkrachting van die man. Maar de rechters denken dat het na ‘4 jaar cel’ wel goed komt?
  • Luc Cuypers

    5 jaar geleden
    Zijn ze nu écht niet verlegen bij justitie ???
  • Roger Rymen

    5 jaar geleden
    Die recidivistische verkrachter krijgt 4 jaar (= 48 maanden). Volgens de wet "Lejeune" kan hij dus al na 16 maanden (= 1/3) vrijkomen. Dat is "Belgisch recht"! Waar blijft het volksprotest, misschien roze hesjesbetogingen organiseren??
  • Linda Wellekens

    5 jaar geleden
    3142 euro ? Dat is pas een schande. En de straf vind ik ook nog heéééééééél braafjes. De rechter zal het niet " zeker " geweten hebben zeker, of ze akkoord was of niet, het slachtoffer ?