Krachtige tornado’s en waterhozen zaaien spoor van vernieling in Zuid-Italië: spectaculaire videobeelden spreken boekdelen

Italië blijft in de ban van noodweer. In het zuiden van het land hielden enkele tornado’s lelijk huis met veel schade tot gevolg. Op spectaculaire beelden is te zien hoe wervelwinden een spoor van vernieling zaaien.

9 reacties

  • DAVID VAN LAER

    5 jaar geleden
    Opnieuw zeldzame weers gebeurtenis, wanneer gaan we eindelijk wakker worden? Als hier op een morgen een meter sneeuw ligt en er elke dag tig aantal centimeters bij valt enkele weken lang. Het is 1 voor 12 als we nu niet ingrijpen gaan we het ons beklagen tot het einde der dagen.
  • Luc de Groot

    5 jaar geleden
    De mensheid kan niet blijven nemen van de aarde. De natuur neemt deze keer terug ! Er is een oude indiaanse spreuk...de aarde hoort ons niet toe, we hebben ze slechts in gebruik.
  • edy dams

    5 jaar geleden
    komt ook nog naar hier voorzekerst.
  • Bart D

    5 jaar geleden
    Biker booker Trump zegt niet dat het klimaat niet verandert, hij wil gewoon geen miljarden verspillen aan iets dat we niet echt in de hand hebben. Ons klimaat heeft cyclussen. Trouwens orkanen en meer tornado’s werden voorspelt in 2018 door sommige meteologen.
  • frans vereken

    5 jaar geleden
    een brug? heb je de dunne plaat/vloer eens bekeken? mij een raadsel hoe er auto over geraken. maw, mag het wat dikker/steviger? = een brug van €100.