Veiligheidsagent NMBS ziet vanop de trein menselijke resten naast het spoor liggen

Speurders hebben maandagmorgen opnieuw lichaamsresten gevonden langs de spoorlijn nabij het Brusselse winkelcentrum Docx. Ook zondag werden daar al stoffelijke resten ontdekt nadat een veiligheidsbeamte van de NMBS alarm had geslagen.

tg

Zelfdoding, moord of een ongeval? Er is een onderzoek geopend naar de akelige vondst, zondag en maandagochtend, nabij het winkelcentrum Dockx in Brussel.

Toen een agent van ‘Securail’, het veiligheidspersoneel van de NMBS, zondagnamiddag met de trein op weg was naar zijn werk, werd zijn aandacht getrokken door “iets wat leek op menselijke resten” die langs de sporen lagen, zegt Ine Van Wymersch van het Brusselse parket.

Er is een onderzoek geopend naar de doodsoorzaak. Het lichaam is ook nog niet geïdentificeerd.

De resten waren wel lelijk toegetakeld. De politie houdt met alles rekening. Zelfdoding, een aanrijding door een trein of moord. Mogelijk liggen de resten er al even en zijn ze ten prooi gevallen aan ongedierte.

Wie met vragen zit over zelfdoding, kan telefonisch terecht bij Tele-Onthaal op het gratis nummer 106 en op de website www.tele-onthaal.be, of bij de Zelfmoordlijn op het gratis nummer 1813 en op de website www.zelfmoord1813.be.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen