Wouter Vandenhaute.
Volledig scherm
Wouter Vandenhaute. © Jan Aelberts

Vandenhaute pleit voor hervormingen in het veldrijden: “Natuurlijk zal ik tegenkanting krijgen”

VeldrijdenWouter Vandenhaute nam Dwars door Vlaanderen op in zijn Flanders Classics en dat legde de koers, waarvan de 74e editie maandag werd voorgesteld, geen windeieren. Dwars door Vlaanderen kreeg (ten koste van de Driedaagse De Panne) een plaats op woensdag tussen Gent-Wevelgem en de Ronde van Vlaanderen en promoveerde naar de WorldTour. Als nieuwe eigenaar van de Superprestige wil Vandenhaute nu ook in het veldrijden hervormen.

16 reacties

  • Peeters Freddy

    5 jaar geleden
    Ruikt hij weer geld ?,
  • dirk claeys

    5 jaar geleden
    Iedereen weet dat de organisatoren in de cross geld ruiken, 10 jaar geleden een cross , nu drie crossen in de week! En startgeld ! De eerste drie elk 10 000€ en de laatste drie 25€ ? En winnaar krijgt 500€ ? Is zoals in de politiek , eten van alle walletjes ?, en centen rapen op kosten van kijkers!
  • Frans Peeters

    5 jaar geleden
    Dit heeft enkel te maken met VDP heerschappij en omlopen die baanritten zijn geworden, lopen wordt niet meer gedaan. Wouter heeft weer geld geroken
  • Francky De Gloire

    5 jaar geleden
    Geld is zijn hoofddoel. Zeker niet de sport.
  • Linda Wellekens

    5 jaar geleden
    Die man heeft tot nu toe niéts anders bewezen dan dan hij geld uit zowat àlles kan puren. Hou toch op, man, laat onze veldrijders maar es beter en anders trainen, dan zal er weer spanning komen.