De Norre: “Als ze me bij de nationale beloften vragen hoe mijn trainingsweek eruit ziet, denken ze ‘wow, dat kennen wij totaal niet’”

0 reacties

  1. Degryse: “Racing Genk was op Jan Breydel de weg kwijt vanaf minuut één”
    VISTA!

    Degryse: “Racing Genk was op Jan Breydel de weg kwijt vanaf minuut één”

    In VISTA! werd er vandaag uiteraard duchtig gedebatteerd over de nederlaag van leider Genk op Jan Breydel (3-1). Waar het voor de Limburgers fout liep? “Vanaf de start al, bij de veldbezetting”, aldus onze centrale gast Karel Geraerts. “Clement maakte een aparte keuze. Achteraf is het natuurlijk makkelijk praten, maar het leek me niet de juiste keuze.” Ook Marc Degryse deelt die mening. “Het is nog een keer het bewijs -zeker als je een goede ploeg hebt- dat je van eigen kwaliteiten kan uitgaan.”
  2. De Bilde: “Als Antwerp op achterstand komt, is er geen alternatief”
    VISTA!

    De Bilde: “Als Antwerp op achter­stand komt, is er geen alterna­tief”

    Antwerp begon aan play-off 1 met een nederlaag tegen Standard. In VISTA!, onze voetbalwebcast in samenwerking met Proximus Sports, werd besproken wat de ‘Great Old’ nog kan betekenen in het slot van de competitie om de titel. “Op het veld van Club Brugge heeft Antwerp geen poot aan de grond gehad. Ze hebben vanaf de eerste minuut achter de feiten aangehold”, stelde onze Club Brugge-watcher Niels Poissonnier. “De vraag bij Antwerp is altijd: wat als ze op achterstand komen?”, ging Proximus-analist Wesley Sonck voort. “Het is toch duidelijk dat ze altijd op hun power teren.” Volgens analist Gilles De Bilde is dat ook het probleem bij de ploeg van Bölöni. “Als Antwerp op achterstand komt, is er geen alternatief.”