Piloot Kelly Otte
Volledig scherm
PREMIUM
Piloot Kelly Otte © RV

Slik vooral geen kalmeerpillen (en andere tips van de piloot om uw vliegangst te overwinnen)

‘This is your captain speaking’. Niet één of andere psycholoog, maar wel piloot Kelly Otte - gezagvoerder van een Boeing 737 - wil met een boek mensen van hun vliegangst afhelpen. “Leg uit wat mensen zien, horen en voelen, en ze zijn al een pak meer op hun gemak.”

7 reacties

  • De Waen Luc

    5 jaar geleden
    mijn angst zit in het slechtere onderhoud van de toestellen..de goedkope (Chinese onderdelen, ook bij Boeing)...en de verhalen van de mensen die er werken...met reden dus.
  • Frank De Witte

    5 jaar geleden
    Als je pillen pakt voor een vlucht kan je geweigerd worden op het vliegtuig. Moest er een noodgeval zijn, dan moet je 100% alert zijn, anders kan je andere passagiers in gevaar brengen omdat je te traag reageert of niet uit je slaap raakt. Niet doen dus.
  • Jos Plessers

    5 jaar geleden
    Ik heb er serieus last van,ja.Altijd zelf aan het stuur(trucker)en dan opeens mijn leven toevertrouwen aan een wildvreemde?Als je dan ook nog effe op N.G.de vliegtuigcrashes bekijkt ....
  • patrick smedts

    5 jaar geleden
    voor de vlucht een ferme kalmeerpil, tijdens de vakantie geen stress want weet dat ik op de terugvlucht terug een ferme kalmeerpil ga nemen. veel goedkoper en minder tijdrovend dan onnodige boeken te verslinden.
  • Michel Bossier

    5 jaar geleden
    Aan vliegen geen probleem , wel aan sommige personen die gedurig tegen je zetel zitten te stompen omdat ze weinig plaats hebben blijkbaar , p.s. ik heb ook weinig plaats maar daarom stomp ik niet tegen mn voorbuur zijn zetel hoor .