Sarah-Lynn Clerckx kroop veertien jaar lang in de rol van Louise.
Volledig scherm
PREMIUM
Sarah-Lynn Clerckx kroop veertien jaar lang in de rol van Louise. © Medialaan

Sarah-Lynn Clerckx stapt uit ‘Familie’: “Iemand anders Louise zien spelen, zou echt pijn doen”

TVSoapfans zagen haar als Louise opgroeien op tv, maar na veertien jaar verlaat Sarah-Lynn Clerckx (19) ‘Familie’. De lange draaidagen combineren met haar studies is niet meer mogelijk. En zo is 2018 een heftig jaar voor Sarah-Lynn, die ook de scheiding van haar ouders moest verwerken. “Het was moeilijk om dat te accepteren, maar intussen heb ik het een plaats gegeven”, zegt ze in Dag Allemaal.

13 reacties

  • Gerard Braeckmans

    5 jaar geleden
    Binnenkort komt er nog meer blabla.
  • Nele Van Droogenbroeck

    5 jaar geleden
    We gaan je missen , hopelijk kom je nog terug
  • marc baute

    5 jaar geleden
    jammer,mooie verstandige vrouw
  • Delphine Leeuwerck

    5 jaar geleden
    Veel succes met je studies We gaan je missen
  • boudewijn schepers

    5 jaar geleden
    Veel succes in je verdere leven
  1. Martijn uit ‘Boer zkt vrouw’: “Ik heb liever een vrouw die er puur natuur uitziet in plaats van een Barbie”
    PREMIUM
    TV

    Martijn uit ‘Boer zkt vrouw’: “Ik heb liever een vrouw die er puur natuur uitziet in plaats van een Barbie”

    Na maanden in spanning afwachten stond melkveeboer Martijn (36) uit Bree te popelen om zijn briefschrijfsters eindelijk te leren kennen. In de vorige aflevering van het VTM-programma ‘Boer zkt vrouw’ zagen we dat drie dames zijn interesse wisten te wekken: Lisanne, Chrissy en Lynnsie. “Eerlijk gezegd twijfelde ik erover om nog één meisje extra op de boerderij te laten logeren”, vertelt hij in een interview met ‘TV Familie’. “Maar dat zou waarschijnlijk te veel zijn geweest om de aandacht te verdelen.” Een gesprek over daten als dertiger, emotionele bagage en hoe de maatschappij kijkt naar landbouwers.
  2. Mediawatcher Mark Coenegracht scherp voor VRT-baas Delaplace in zaak De Pauw: “Hij heeft in zijn eigen voet geschoten”
    HLN Mediawatchers
    4

    Mediawat­cher Mark Coene­gracht scherp voor VRT-baas Delaplace in zaak De Pauw: “Hij heeft in zijn eigen voet geschoten”

    “Bart De Pauw was al van bij aanvang een verliezer. Met zijn eigengereide en onhandige aanpak heeft VRT-CEO Delaplace de hele affaire nu alleen maar nog erger gemaakt. Hij heeft zich daarbij ferm in eigen voet geschoten”. Dat zegt showbizzjournalist Mark Coenegracht in de podcast ‘HLN Mediawatchers’. Na het welles-nietesspelletje over de uitzending van de reeks ‘Het proces dat niemand wou’, keken woensdagavond maar liefst 542.671 belangstellenden op VRT Canvas naar de eerste aflevering.