Pascale Bal breekt met haar vriend.
Volledig scherm
Pascale Bal breekt met haar vriend. © Siska Vandecasteele

Pascale Bal breekt dan toch met agressieve vriend Ernst: “Hem vergeven? Dat doet ze zeker niet!”

Showbizz“Pascales relatie met Ernst is voorbij! Geen denken aan dat ze bij zo iemand blijft.” Dat liet een welingelichte bron aan de redactie van Dag Allemaal weten, nadat bekend raakte dat ex-actrice Pascale Bal (47) opnieuw het slachtoffer van zwaar partnergeweld is geworden.

16 reacties

  • Ludo Van den Bergh

    5 jaar geleden
    Zulke mooie vrouw! Weg met die achterlijke Hollander.Begrijp niet hoe zulke dame ooit gevallen is voor zulk geval.
  • Johanna Ruiter

    5 jaar geleden
    @Pieter Lammes; er bestaat geen enkel excuus om erop los te slaan ook al word je getergd tot het uiterste. Loop weg en blijf weg. Al die kneuzen die dat niet kunnen huilen tranen met tuiten achteraf omdat ze het zo niet bedoeld hadden. Tot de volgende klap zeker?
  • Francois Vleminckx

    5 jaar geleden
    “De kans dat ik lafaards die hun vriendin slaan opschorting geef, is zo goed als onbestaande’” was het oordeel van de rechter. Resultaat: Ernst kreeg een celstraf van twaalf maanden met uitstel ..........dat is pas een straf????????? Beloven dus mijnheer de rechter, erg erg erg...
  • Ivan Hessels

    5 jaar geleden
    Er is gewoonweg geen plaats meer in onze overvolle gevangenissen. Zie maar: Straffen met uitstel, enkelband, werkstraffen...vervroegde vrijlatingen!
  • Raymond Dederen-STRAVEN

    5 jaar geleden
    De ervaring heeft mij geleerd dat iemand die zijn vrouw slaat altijd herbegint het gaat een tijd goed en dan herbegint het.