Photo News
Volledig scherm
© Photo News

FT België. Mechele (27/11): “We maken te veel individuele fouten” - Voetbalbond vervolgt Anderlecht en Standard voor rellen in vrouwenvoetbal

5 reacties

  • Guido Verhoeven

    5 jaar geleden
    'We' maken teveel individuele fouten! Begin bij jezelf. In een echte topclub zou je nooit meespelen: foute positie, niet deftig uitverdedigen, coaching? Je loopt er zo maar bij zonder body. Zoek het mss elders lager op.
  • Patrick morel

    5 jaar geleden
    Grote titel weinig geld en macht in dat zieke gepolitiseerde instituut. Maggie staat alleen met haar plannen om de voorkeursbehandeling van goed betaalde voetballers aan te pakken. Haar goed betaalde collega's die ook voorstander zijn van voorkeursbehandelingen, zie uittredingsvergoedingen willen de vis verdrinken.
  • Pieter Martens

    5 jaar geleden
    Eindelijk word zijn mond gesnoert, om zijn eigen woorden te citeren.
  • Guido dyck

    5 jaar geleden
    dit is de kerel die als procureur in Hasselt verklaarde dat hij "de klokkenluiders" met tak en wortel zou uitroeien. Dus de " juiste persoon" voor t voetbal/Fifa.Pretentieuse bellenblazer
  • Marc Geerts

    5 jaar geleden
    Misschien een uitgebluste poltieker nemen die niet in de EU kan gaan graaien. Studies moet je voor zulke job toch niet gedaan hebben. Straffen uitspreken met de natte vinger is okay als rechter.