Kristof Ghyselinck
Volledig scherm
© Kristof Ghyselinck

Rob Vanoudenhoven: “Ik zou meedoen met de gele hesjes”

ShowbizzDe ‘gele hesjes’-actie, het protest tegen de hoge brandstofprijzen, wordt door veel mensen op misprijzen onthaald. Rob Vanoudenhoven is echter een andere mening toegedaan. Hij begrijpt de actie en zou zelfs meedoen, vertelde hij vanochtend op Radio 2 Antwerpen.

23 reacties

  • Saskia De ceuster

    5 jaar geleden
    Robke wat houdt u tegen??? Gewoon n geel hesje in de wagen, aan de fiets of uit t raam als steun en ééntje aan uwe rug om mee te komen demonstreren.... U bent welkom! Net als elke belg die t beu is te worden leeg gemolken
  • wouter bauwens

    5 jaar geleden
    Weer een BV die in de politiek wil stappen.
  • Francois Sals

    5 jaar geleden
    Ik kan hem geen ongelijk geven , zelf zou ik het niet kunnen op mijn 68 jaar , maar een pensioen is niet veel , auto rijden wordt duurder en duurder ...ik zie mij mijn Megane 3 diesel van 2010 zo maar niet verkopen , er staan een goede 70.000km op en een nieuwe benzine kopen van een pensioentje kan gewoon niet.
  • Ronald Van Beneden

    5 jaar geleden
    Als onze ministers het clicksysteem op de brandstofprijzen zouden afschaffen is er geen reden tot manifestatie. Deze manier van belasten is gewoon afzetterij om de rijken meer ruimte te geven op de openbare weg. Ze rijden leasing trekken de wagen en brandstof van de belastingen en worden vrijgesteld van rijtaks en in verkeerstelling. Dus de rijken worden gesubsidieerd en de kleine man mag het gederfde belastinggeld ophoesten.
  • annie laureys

    5 jaar geleden
    Je hebt gelijk Rob , maar de gewone mens mag geen dupe zijn