Twitter
Volledig scherm
© Twitter

Vrouw swipet naar links op Tinder maar kerel weet van geen ophouden en begint haar te stalken

BuitenlandEen vrouw uit het Canadese Ontario heeft op Twitter verteld hoe een man die ze afgewezen had op Tinder haar begon te stalken op Instagram. Maar liefst zes keer zei ze hem dat ze niet geïnteresseerd was, maar de kerel wist van geen ophouden.

11 reacties

  • Thomas Haffner

    5 jaar geleden
    Eeeeen daar gaan we weer met de vrouw in slachtofferrol en de man als dader... De man verheerlijken is al lang passé ze. Tegenwoordig is het eerder de vrouw kan aich alles permiteren en de man, tjah de man e
  • Walter Lippens

    5 jaar geleden
    Sluit die flauwekul af en het gestalk is gedaan. Moet je daar zo over janken?
  • Sairu Hoshi

    5 jaar geleden
    Wtf creep. Als mensen op dating sites staan, wil niet zeggen dat ze tegen iedereen JA moeten zeggen alsof ze een gratis product zijn. Mensen die denken dat deze man gelijk heeft, zijn de monsters van 2018.
  • Brigitte van der Zalm

    5 jaar geleden
    Ga ne keer op café en leer zo eens iemand kennen. Hadden wij da vroeger die social media? Neen.. ik ben 45 van straat en leerde mijn partner kennen via gemeenschappelijke kameraden. Tegenwoordig zijt ge een alien als ge geen Facebook of tinder hebt. Doe eens normaal he
  • Jaina Aaron

    5 jaar geleden
    Ben Kenobi de vrouw die met jou aan het chatten was kent jou niet echt en is jou ook niets verschuldigd. Misschien was ze gewoon uit vriendelijkheid met jou aan het praten. Als ze met iemand anders een goede date had, dan is het toch normaal dat ze meer naar die persoon toegroeit en minder naar een vreemde man met wie ze even aan het chatten was (jij). Zoals Jil hieronder zegt, sommige mannen reageren heel irrationeel als ze denken afgewezen te zijn.