Een luchtbeeld van het circuit in Zandvoort.
Volledig scherm
Een luchtbeeld van het circuit in Zandvoort. © ANP

Formule 1 keert na 35 jaar terug naar Nederland

Formule 1De Formule 1 keert in 2020 terug naar Nederland. Het duinencircuit van Zandvoort heeft daarbij de voorkeur als locatie. Mocht de race alsnog niet in Zandvoort kunnen doorgaan, dan geldt het circuit in Assen, vooral bekend van de motorraces, als back-up. Dat meldt De Telegraaf.

8 reacties

  • Marc Van Opstal

    5 jaar geleden
    Zandvoort is een belachelijk Scalextricbaantje geworden. Assen is niet veel beter, enkel wat beter uitgerust. Beide circuits zijn eerder aan de saaie kant. Het oude Zandvoort was een stuk boeiender maar daar zullen ze natuurlijk niet naar teruggaan. En zoals mr. Rooyakkers terecht opmerkt: Zandvoort is een logistieke nachtmerrie. Niet alleen is er geen parking voorhanden, de toegangswegen zijn absoluut ontoereikend.
  • filip wouters

    5 jaar geleden
    Zandvoort...aijajai saai en niets interessant aan dat parcours.
  • wim rooyakkers

    5 jaar geleden
    Het zal een mooie race worden,maar parkeren zal daar een grote ramp worden.
  • willem coopman

    5 jaar geleden
    En daar zijn de eerste commentaren al! Neen, men gaat ook niet te voet naar het votbal, museum, tommorwland, wielrennen... Toch eigenaardig dat veel mensen steeds opnieuw argumenten gebruiken om bepaalde activiteiten af te breken terwijl diezelfde argumenten van toepassing zijn op tal van activiteiten, ook deze waar ze zelf veel interesse voor hebben!
  • Pat Debal

    5 jaar geleden
    Daar is veel geld mee gemoeid en voor de brandstof zal je ze nu niet horen brengt nog meer op