ANP
Volledig scherm
© ANP

Januari 2019 brengt goed nieuws: 2,17 procent opslag voor meer dan 450.000 bedienden

De meer dan 450.000 bedienden in paritair comité 200, of grofweg een kwart van alle Belgische bedienden, zullen hun loon in 2019 naar verwachting zien stijgen met 2,17 procent. Dat becijferde HR-bedrijf Acerta.

161 reacties

  • ALBERTA ROELANDS

    5 jaar geleden
    Ik krijg inderdaad meer pensioen netto, maar zie dat er 32 euro minder voorheffing wordt afgehouden, moet ik dan bij mijn belastingaangifte dit bedrag extra betalen?
  • Theo Collewaert

    5 jaar geleden
    Volgens de regering moeten wij nu allemaal heel tevreden zijn en dan opnieuw zwijgen voor 2 jaar want er zullen geen loonsverhogingen meer zijn. De aandeelhouders, de rijken en de fraudeurs hadden deze problemen niet met deze regering, zij verdeelden al hetgeen ze gekregen hebben door de asociale maatregelen van deze regering, jaarlijks en de gewone man betaalde braaf het gelag.
  • Pat Rombi

    5 jaar geleden
    Regering is goed bezig.Verhoging is toch op je brutoloon.Dus een groot deel gaat toch terug naar de staatskas. Het is maar hoe je het verkoopt.
  • edgard gielis

    5 jaar geleden
    mevr jennifer peeters als u het geluk hebt op pensioen te gaan zult u veel gepensioneerden begrijpen nu niet omdat u eindejaars premie trekt enz;;
  • Robert DE REU

    5 jaar geleden
    Velen schrijven hier dat gepensioneerden niet moeten zagen, wel wij zagen niet, wij melden alleen dat de 2% die we bij hebben gekregen ons in een hogere belastingsschaal brengt en daardoor minder overhouden dan voor de indexering, dat is geen zagen maar een treurige vaststelling.