De Fonkel
Volledig scherm
© De Fonkel

Mogelijke poging tot ontvoering van 9-jarig meisje bij basisschool in Aartrijke: politie voert onderzoek

De politie Het Houtsche is een onderzoek gestart naar een mogelijke poging tot ontvoering van een 9-jarig meisje in Aartrijke. Dat bevestigt woordvoerster Lien Vermeersch. Het kind loopt school in basisschool De Fonkel en zou gisterenavond na schooltijd benaderd zijn door de chauffeur van een wagen. 

4 reacties

  • Roger Rymen

    5 jaar geleden
    Welke kinderontvoerders zijn er onlangs na 1/3 van hun straf vrijgelaten? Misschien dat eens onderzoeken want het is altijd hetzelfde: "de dader was gekend bij politie en gerecht".
  • Gerard Braeckmans

    5 jaar geleden
    "We willen absoluut voorkomen dat er een heksenjacht ontstaat." Nee, ze gaan eerst wachten tot er wel iets gebeurt en dan groot alarm slaan.
  • Jonathan Wouters

    5 jaar geleden
    Beschrijving van persoon en wagen moet door heel het land verspreid worden. Nu weten ze in principe 2 dorpen verder van niets.
  • Anoniem

    5 jaar geleden
    straks maanden later ,dan lees je weer zoiets van heeft er iemand op datum van iets gezien ondertussen maanden telaat en later dank u overheid
  1. “Sterke vermoedens van kwaad opzet”: parket start gerechtelijk onderzoek na zware brand in voedingswinkel
    PREMIUM

    “Sterke vermoedens van kwaad opzet”: parket start gerechte­lijk onderzoek na zware brand in voedings­win­kel

    Het parket in Antwerpen heeft sterke vermoedens dat er kwaad opzet gemoeid is bij de hevige brand die donderdagochtend gewoed heeft in een Poolse voedingswinkel in de Korte Gasthuisstraat in Turnhout. “Er loopt een gerechtelijke onderzoek”, klinkt het. Stad Turnhout en de brandweer zijn intussen ook een onderzoek gestart naar de brandveiligheid van de appartementsgebouwen erboven. De brandweer moest bewoners evacueren, maar dat verliep zeer moeizaam.
    Turnhout
  2. Nieuw op 1 april: minimumloon stijgt boven de 2.000 euro bruto, nieuwe voorrangsregels in kinderopvang

    Nieuw op 1 april: minimum­loon stijgt boven de 2.000 euro bruto, nieuwe voorrangs­re­gels in kinderop­vang

    Nieuwe maand, nieuwe regels: dat is ook in april het geval. Zo verhoogt op 1 april het minimumloon in ons land, en gaat het voor het eerst boven de 2.000 euro bruto. Volgens de christelijke vakbond ACV zien zo 80.000 werknemers hun loon verhogen. En in de gesubsidieerde kinderopvang in Vlaanderen treden vanaf 1 april nieuwe voorrangsregels in werking. Er wordt meer voorrang gegeven aan werkende ouders. De omstreden maatregel zal wel worden aangevochten bij het Grondwettelijk Hof. Een overzicht.