Getty Images/iStockphoto
Volledig scherm
© Getty Images/iStockphoto

Ben Weyts lanceert online platform voor asieldieren: “Niemand heeft nog excuus om meteen naar de dierenhandel te lopen”

Vlaams minister van Dierenwelzijn Ben Weyts (N-VA) lanceert een campagne die Vlamingen naar het dierenasiel moet lokken. Onder de slogan "De perfecte klik" promoot de campagne de website www.adopteereendier.be, die informatie geeft over steeds meer dieren die in steeds meer asielen worden aangeboden voor adoptie. 

41 reacties

  • Wintein Tom

    5 jaar geleden
    Leg die kwekers meer aan banden, je wilt niet weten in welke omstandigheden die pups gekweekt worden, daarna worden ze ingevoerd vanuit oost europa en hier bij ons aan de man gebracht voor grof geld, familiale kwekerijen, laat me niet lachen.. vraag eens of je de ouders van de pup mag zien ter plekke, dan weet je al genoeg...
  • Siegrid Dero

    5 jaar geleden
    Aan Erik Snarevils liever een pup dan een verwaarloost dier dus. Enig idee in dat verstandje van jou hoeveel pups er verwaarloost zijn? Ze komen met hele bestelbusjes verwaarloost binnen.
  • Bart Vermeulen

    5 jaar geleden
    Ok... Stem dus allemaal op Ben als je van dieren houd... !
  • karin verwimp

    5 jaar geleden
    Ik heb er een paar maanden geleden eentje uit het asiel bijgekomen nadat ik afscheid moest nemen van mijn oudste schat. Reuze tevreden van! Zo lief en dankbaar! En ook mijn andere woef is in de zevende hemel met zijn nieuwe vriendinnetje.
  • Hans Schoen

    5 jaar geleden
    Ik snap niet dat mensen nog steeds bakken geld uitgeven aan fokkers terwijl er zoveel dieren in een asiel ah kwijnen zijn. Nog erger zijn die gemakshalve mensen die hun dieren dumpen in het asiel. Die zouden levenslang geen dieren mogen hebben en betalen zolang hun gedumpt dier leeft. Maar hoe lost je zoiets op? Opvoeding en inzicht?