Elon Musk: ik werkte 120 uur per week.
Volledig scherm
Elon Musk: ik werkte 120 uur per week. © REUTERS

Elon Musk: ‘Je gaat de wereld niet veranderen in 40-urige werkweek’

WetenschapVolgens Elon Musk, Tesla-baas en miljardair, moet je ‘80 tot 100 uur per week’ werken om de wereld te veranderen. Dat twitterde hij gisteren.

28 reacties

  • Hans Schoen

    5 jaar geleden
    Daar zijn ze weer met hun waterstof? Het kan n periode dienen als tussenoplossing voor zware toepassingen maar de toekomst dat ih zeker niet. Dat kan je n beetje vergelijken met dierlijke produkten. Eerst oerbossen vernietigen om soyabonen te kweken voor veevoer en dan dieren kweken met die soya als veevoeder en dan nutteloos verspillend die dieren opeten. Dan kan je evengoed meteen die soya voor ons gebruiken. Die onnodige stap weglaten dus. Waterstof maken kost veel energie en moeite.
  • maxim vanderveken

    5 jaar geleden
    Zou is willen zien hoelang zijn werkweek duurt met ons loon?
  • Marco Maerten

    5 jaar geleden
    Ik werk al 25 jaar gemidddels halftijds en kom ook rond,Pieter. Het is gewoon een kwestie je niet te laten meeslepen in het schuld en loonslavensysteem.(lees geld verspillen aan reizen en andere overconsumptie) en toch..ben ik gelukkig omdat...ik veel meer tijd heb voor te leven.
  • Pieter De Ruyter

    5 jaar geleden
    Moest ik rondkomen met 20 uur ik zou het direct doen.En win ik de lotto dan stop ik direct,de rest van mijn leven spendeer ik dan wel met joggen,fietsen,snookeren,naar de koers kijken,koken,op reis gaan,en natuurlijk bergtochten.Alvast plezanter dan elke dag vroeg opstaan en naar de fabriek gaan en je leven te verprutsen in het lawaai van de machines.
  • Hendrik Patyn

    5 jaar geleden
    Het is niet met de elektrische wagens dat hij de wereld gaat veranderen, het is gewoon een hype. Waterstof kan de toekomst veranderen.