Robert Mueller en president Donald Trump.
Volledig scherm
Robert Mueller en president Donald Trump. © AFP

Trump lanceert nieuwe aanval op speciaal aanklager Mueller: “Ruïneert levens om mensen te straffen die weigeren te liegen”

President Donald Trump heeft een nieuwe aanval gelanceerd op speciaal onderzoeker Robert Mueller. De oud-FBI-baas onderzoekt de mogelijke banden tussen het campagneteam van Trump en Rusland in de aanloop naar de presidentverkiezingen van 2016.

4 reacties

  • Johan Vervoort

    5 jaar geleden
    Als hij volgens hem niets mispeuterd heeft waarom dan zonne bang van de heer meuller? Als ge niets verkeerd doet hebt ge toch ook niets te vrezen he!
  • Steve Warson

    5 jaar geleden
    Trump is heel zijn leven gewend om al zijn akkefietjes te kunnen afkopen of desnoods iemand te kunnen omkopen. Hij beseft stilaan dat zulks met Mueller niet gaat lukken, erger zelfs, er zijn blijkbaar géén lekken door de onderzoekers, dus hij weet niet over welke specifieke informatie de speciale onderzoeker beschikt, binnenkort gaat Mueller met zijn rapport een politieke aardbeving veroorzaken en Trumpke zal een verse pamper nodig hebben.
  • Michel Van Limbergen

    5 jaar geleden
    Mensen die weigeren te liegen? Daar hoort de meester leugenaar zeker niet bij!
  • PAUL Meuleman

    5 jaar geleden
    Hoe heftiger Trump reageert op het onderzoek hoe sterker hij bewijst dat er iets totaal fout is gegaan tijdens zijn verkiezing.