Photo News
Volledig scherm
© Photo News

KOERS KORT. Amstel Gold Race wil Van der Poel - Bardet laat Giro ook in 2019 schieten - Fortuneo-Samsic verandert van naam

6 reacties

  • Freddy van Puymbrouck

    5 jaar geleden
    Mathieu moet opletten dat hij niet te veel gaat doen.Het zal inderdaad wat anders worden op de weg maar vdPoel zal zijn mannetje wel staan daar ben ik zeker van.Hij werd tussen 2 mountainbike wedstrijden in Nederlands Kampioen op de weg dit jaar.De echte renners zoals Dumoulin,Van Baarle,Van Poppel,Groenewegen enTerpstra deden ook mee en toch won Mathieu!.
  • René Pijnacker

    5 jaar geleden
    De toekomst zal uitwijzen wat deze jongen op de weg kan. Voor degenen die VA zo'n betere wegrenner vinden dan MvdP heb ik nog wel een vraag. Wanneer jullie stellen dat de crossen van tegenwoordig meer op wegraces lijken, waarom kan de betere wegrenner VA dan het wiel van MvdP in deze races niet houden?
  • Sara delaere

    5 jaar geleden
    Iedereen, alle organisators willen Mathieu Vdp op hun koers. Hij zal zich daar ook wel bewijzen wat hij trouwens al lang gedaan heeft op de weg! Ik kijk er alvast naar uit.
  • marc van neerveldt

    5 jaar geleden
    Ik zie hem al winnen en hoop dat natuurlijk ook alhoewel opvallen en een goed resultaat is ook al goed nu voor deze toekomstige winnaar van de Ronde v Vlaanderen
  • Patrick Janssens

    5 jaar geleden
    Eindelijk in een wereld van echte renners. Het zal daar wat anders worden!!!!