Getty Images
Volledig scherm
© Getty Images

Vijf radiozenders dienen klacht in: “Alle niet-openbare radio’s zijn nu piraatzenders”

Vijf radiozenders hebben vandaag een klacht ingediend bij de Vlaamse Regulator voor de Media (VRM) om onmiddellijk op te treden tegen de "illegale uitzendingen" op de FM-band van alle private nationale, lokale radio's en de netwerkradio's. Ze hebben het onder meer gemunt tegen Q-Music, Joe en NRJ. Volgens de klagers zenden alle niet-openbare radio's "illegaal" uit.

7 reacties

  • Patrick morel

    5 jaar geleden
    Gatz is een van de vele ministers die beter niet meer terugkomt. Ze kunnen hem misschien gouverneur van Oost Vlaanderen maken, hij zal daar minder schade aanrichten.
  • Lucien Mertens

    5 jaar geleden
    Een meerwaarde?! Welke dan? De meerwaarde zoals die van een "thuis, familie" en andere "blokken" op tv?! Neen, dank u...ik heb het al veel langer gehad met het droeve aanbod op die "nationale" zenders. Gelukkig kunnen farizeeërs als Gatz geen grens trekken rond de huidige mogelijkheden...
  • Yvan Lissens

    5 jaar geleden
    Ik luister al een tijd niet meer naar de radio omdat ik het beu ben om de hele dag door naar die domme reclame te moeten luisteren.
  • André Van Laethem

    5 jaar geleden
    mieke jansens best eerst de text leren begrijpen. Maar met meer dan 40 jaar ervaring in telecommunicatie heb ik de ganse heisa gevolgd. Doch moet ik zeggen dat Gatz enkel een politiek blauw spel heeft gespeeld. Zijn frequentieplan is waarschijnlijk op een blauw partijbureau gemaakt. Technische waarde nul komma nul
  • Francinne Declerque

    5 jaar geleden
    Enkel in de auto staat de radio soms nog op, thuis internet radio heb je meer keuze en draaien meer dan alleen die slappe popmuziek.
  1. HET DUEL. Mahdi (CD&V) en Vaneeckhout (Groen) vol in de aanval over migratie: “U maakt Vlaams Belang op die manier alleen maar groter”
    61

    HET DUEL. Mahdi (CD&V) en Vaneeck­hout (Groen) vol in de aanval over migratie: “U maakt Vlaams Belang op die manier alleen maar groter”

    In het derde ‘Duel’ in de studio van VTM Nieuws namen CD&V-voorzitter Sammy Mahdi en Jeremie Vaneeckhout, co-voorzitter voor Groen, het zondagmiddag tegen elkaar op. Het werd een vijandig duel, waarin zeer scherpe verwijten over en weer werden geslingerd binnen de thema’s zorg, landbouw en migratie. Met name over migratie gingen de twee kopstukken fel tekeer tegen elkaar. “U gedraagt zich als een aanhangwagen van extreemrechts”, zei Vaneeckhout. “Het beste communicatiebureau voor Vlaams Belang zijn de ideeën van de groenen”, stelde Mahdi.
  2. “Jongen stop, je gaat mijn kaak breken”: Celine (80) en Jozef (78) worden midden in de nacht thuis brutaal overvallen
    PREMIUM

    “Jongen stop, je gaat mijn kaak breken”: Celine (80) en Jozef (78) worden midden in de nacht thuis brutaal overvallen

    “‘Op uw buik!’ riep hij. Maar ik protesteerde. Ik ben 80 jaar en ben al blij als ik op m’n benen kan staan.” Celine en Jozef werden in de nacht van vrijdag op zaterdag overvallen door twee jonge mannen op zoek naar waardevolle spullen. Ze kregen er flink van langs en werden opgesloten in hun kelder, terwijl Jozef nog maar net een openhartoperatie achter de rug had. “Ik dacht eerst dat mijn kleinkinderen een grap aan het uithalen waren. Maar toen werd ik pardoes op het bed gegooid.” Een reconstructie van een nacht waar de buurt nog lang over zal praten.
    Antwerpen, Kapellen