Boer Jan kan al niet wachten op zijn Romina: schattige post doet fans hoopvol toekijken

Ach, de prille liefde kan zo schoon zijn. Dat laten Romina en boer Jan uit ‘Boer zoekt Vrouw’ zien op sociale media. De Australische cowboy kon met één schattige foto en onderschrift de harten van televisiekijkend Vlaanderen geruststellen: er is zeker nog hoop voor de twee tortelduifjes na de uitzendingen van de VTM-reeks.

mrra

Ze waren niet zo wildenthousiast als Manu en Hilde, maar Romina en cowboy Jan gaven aan het einde van ‘Boer zoekt Vrouw’ voorzichtig aan dat ze hun relatie toch wel een kans zouden willen geven. Maar wanneer het lief aan de andere kant van de wereld zit, is het natuurlijk niet simpel om de prille gevoelens te laten groeien. Ze vertelden rustig blozend dat ze vijf weken met elkaar zouden doorbrengen in december, bij wijze van ultieme test.

Waar je toen nog een zweem van twijfel op hun gezicht kon lezen, ziet het er nu op sociale media heel wat vrolijker uit. Jan schreeuwt zijn enthousiasme van de daken met de schattige post: “The way you make me feel! Nog 22 dagen...” Een bijpassend plaatje toont het glimlachende glamourkoppel, gniffelend aan een romantisch kampvuur.

Romina’s antwoord is minstens zo hoopvol. Ook zij is al duchtig aan het aftellen.

Fans kunnen dan misschien niet meekijken door het gebrek aan camera’s, maar als dit hen niet hoopvol maakt voor een romantisch afloop, dan weten we het ook niet meer.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER