"Los het probleem op, anders dreigt al het goede werk door de regering van de voorbije vier jaar ondergesneeuwd te raken. Los het op en zorg dat de regering niet valt", vraagt Pieter Timmermans van het Verbond van Belgische Ondernemingen.
Volledig scherm
"Los het probleem op, anders dreigt al het goede werk door de regering van de voorbije vier jaar ondergesneeuwd te raken. Los het op en zorg dat de regering niet valt", vraagt Pieter Timmermans van het Verbond van Belgische Ondernemingen. © Photo News

VBO wil dat regering stopt met kibbelen over VN-migratiepact: “Los het op!”

Het Verbond van Belgische Ondernemingen (VBO) vraagt de regering om het gekibbel rond het migratiepact van de Verenigde Naties achter zich te laten en werk te maken van een aantal belangrijke economische dossiers die nog op tafel liggen.

59 reacties

  • Guido Swerts

    5 jaar geleden
    Belgie moet ons sociaal model dringend gaan aanpassen,willen we niet het OCMW voor de halve wereld gaan spelen.
  • guido Bervoets

    5 jaar geleden
    Timmermans toont hiermee nog eens duidelijk aan wie er in dit land de lakens uitdeelt en naar wiens pijpen er moet gedanst worden en dat zijn alleszins niet de regeringen, het parlement, de werknemersvakbonden of het volk. Het is maar dat jullie het weten.
  • Marc Baeyens

    5 jaar geleden
    Onze trado-partijen hebben weeral de hoofdvogel afgeschoten door blindelings mee te gaan met het pact. Chapeau voor N-VA die het aandurfde als enige partij in te gaan tegen zoveel 'humaan' mensenbedrog. Ook Duitsland, Italië, Nederland ... willen van dit pact niet weten. / Wat een triestige dobber voor de trado's en hun volgers op deze site.
  • Eddy vandeweyer

    5 jaar geleden
    Wie nu nog niet door heeft dat NVA een patronaatpartij is die is toch wel echt, heel echt dom. De V van NVA staat voor " Verarming" van de werkende klasse en voor "Verrijking" van de "nooit niet genoeg klasse" .
  • Gerry Cle

    5 jaar geleden
    Gezien de grote tekorten op de arbeidsmarkt zullen we wel verplicht zijn om migranten binnen te nemen. Daarom moeten we zo snel mogelijk een Europees akkoord vinden dat zorgt voor geschikte migranten, een humaan vluchtelingen- en asielbeleid, en een oplossing voor transitmigranten zonder de grenzen open te zetten.