Negen jaar geleden deed Peter al eens mee aan ‘De Slimste Mens’. “Die quiz stond toen niet bovenaan op m'n prioriteitenlijstje.
Volledig scherm
PREMIUM
Negen jaar geleden deed Peter al eens mee aan ‘De Slimste Mens’. “Die quiz stond toen niet bovenaan op m'n prioriteitenlijstje. © gratis

Peter Van de Veire is uit op eerherstel in ‘De Slimste Mens’: “Je kon van m’n gezicht aflezen dat ik door een vreselijke periode ging”

TV“Amuseer jij je eigenlijk wel?” Dat vroeg Erik Van Looy aan Peter Van de Veire (46) na diens allereerste keer in de ‘Slimste Mens’. En nee, dat deed Peter niet. Bevrijd van alle demonen die hem negen jaar geleden kwelden, wil het MNM-boegbeeld het er nu nog eens op wagen.

7 reacties

  • Marc Sierens

    5 jaar geleden
    Hij wist nog niet wat hij juist was,denk dat hij het nu nog niet goed weet trouwens
  • Donald Borremans

    5 jaar geleden
    Eerherstel ?
  • Wendy Vandereyken

    5 jaar geleden
    De Slimste Mens blijft wel een leuk programma, maar toch merk je dat het stilaan een karikatuur van zichzelf aan het worden is. En vooral dan de obligate humor en grappen, waarvan je merkt dat ze vaak vooraf ingestudeerd zijn. Het zou niet slecht zijn als het programma enkele sabbatjaren inlast en zichzelf probeert heruit te vinden.
  • j hm

    5 jaar geleden
    Herkansingen dus ook al in dat uitgemolken ding?
  • Avril Pencée

    5 jaar geleden
    Van de Veire 'eerherstel', wat een klucht.