Jeroen Meus in de keuken van ‘Dagelijkse Kost’.
Volledig scherm
PREMIUM
Jeroen Meus in de keuken van ‘Dagelijkse Kost’. © VRT

Nu Würst is overgenomen sluit Jeroen Meus bijzonder turbulente periode af: “Ik heb er nood aan om bij m’n gezin te zijn”

ShowbizzMaanden vol stress, tegenslag en intens verdriet hebben Jeroen Meus (40) danig op de proef gesteld. Nu breekt eindelijk een rustige periode aan, waarin hij tijd heeft om opnieuw van z’n gezin te genieten.

8 reacties

  • walter verkest

    5 jaar geleden
    Wij : ik en mijn vrouw noemen die gast ( lees omhoog gevallen vedette ) mr tijm en laulier ! ( bouqette garni ) want hij kan niks koken zonder tijm en laulier en pakken kruiden overdreven zout en peper . Vlgs ons verre van een goede kok ! kijk op njam en daar ziet u andere kok's bezig die ten minste kunnen koken . Meus met als zijn gebaren en gewuif naar de mensen aan de deur ( a ja want zo zijn die mensen ook eens op tv ) denkt echt van zich zelf dat hij wereld wonder nr 1 is .
  • Filip Eriksen

    5 jaar geleden
    Mannekes toch, leer eens lezen, Jeroen had met die zaak niets meer te maken. Laat trouwens een vrouw dat quizprogramma maar eens presenteren en kijk dan wat er nog overschiet van de kijkcijfers na een seizoen.
  • Joke T'Joen

    5 jaar geleden
    Schoenmaker blijf bij je leest
  • Rudi Goossens

    5 jaar geleden
    Overal hetzelfde...als het tegenvalt of ze verprutsen het, dan wordt hun gezin ineens weer belangrijk.... Tot dat dat na een tijdje ook weer saai wordt...
  • Gerard Braeckmans

    5 jaar geleden
    En plots, moeten ze terug naar het warme nest. Het gezin. Dat gebeurt wel meer na een catastrofe in de commerce en het BV'-schap.