Een voorproefje van de e-tron GT Concept, de tweede volledige elektrische auto van Audi.
Volledig scherm
Een voorproefje van de e-tron GT Concept, de tweede volledige elektrische auto van Audi. © Audi

Audi presenteert tweede elektrische model

AutoOp de Los Angeles Auto Show laat Audi deze week de e-tron GT Concept zien. Het studiemodel is een voorproefje van de volledig elektrische sportcoupé die in 2020 op de markt moet komen.

22 reacties

  • Jan Verstrepen

    5 jaar geleden
    Als je zo een ding koop kun je er best meteen enkel bijkopen en als je ergens naartoe wilt er om de 200km een late plaatsen door een vervoerdienst zodat je op je plaats van bestemming kun geraken.
  • Christine Laevers

    5 jaar geleden
    Is zonnebloemolie geen oplossing ? Dat iedereen zelf alternatieven zoekt. Uiteindelijk gaat het zover komen.
  • Yves Van Assche

    5 jaar geleden
    Oplossingen zijn mogelijk maar geen enkel land gaat dit toestaan ... hoe ga je accijnzen en btw rekenen op het water dat je omzet in waterstof- is de staat op 2 dagen failliet
  • Anoniem

    5 jaar geleden
    Maak je geen zorgen,400 km is een utopie,de e tron werd gerest in Namibie om te kijken hoever hij geraakt op zandige weg en onder temperaturen van 40 graden met de airco en verbruikers ,resultaat MOTORAUTOSPORT VOX ,hij is welgeteld 213 km ver geraakt en daar stond ie dan ,in vriestemperaturen heb je quasi zelfde resul-taat ,allemaal zeer mooi voorgesteld,je geraakt niet van Oost-Vlaanderen naar Limburg en terug,zal nog veel moeten veranderen aan de energiebron.
  • Johan Billiet

    5 jaar geleden
    Voor 82.000 eur koop liever een vlotte propere fossiel aangedreven wagen en voorzie bv. 30.000 euro budget voor brandstof...zal wel een paar jaar meegaan zeker..?