Belga
Volledig scherm
© Belga

Khattabi (Ecolo) na schorsing Emmanuelle Praet: “Ik laat onze kiezers niet beledigen”

Covoorzitter van Ecolo, Zakia Khattabi (foto), benadrukt in Le Soir dat ze RTL niet gevraagd heeft om de samenwerking met Emmanuelle Praet stopt te zetten. Ze haalt tegelijk uit naar de desinformatie en de tegenstanders die van de milieu-uitdagingen "een vulgair verkiezingsuitdaging" maken.

48 reacties

  • André Hardewyn

    5 jaar geleden
    Mevrouw Khattabi is niet aan haar proefstuk. In 2014 was ze voorstander om de rechtse Franse polemist Eric Zemmour het spreken in België te beletten! Iemand het spreken beletten is dictatuur, mevrouw, zelfs als de ideeën aanstootgevend of verwerpelijk zijn.
  • Marc Baeyens

    5 jaar geleden
    Francken had dus groot gelijk. De kiezers van Groen weten niet voor wat ze kiezen : Is het voor 'schone lucht' of is het voor een 'schone portemonnee' ?
  • Nico Dewoes

    5 jaar geleden
    Ik zou elke Vlaming aanraden om eens naar het programma "C'est pas tous les jours dimanche" elke zondag om 11 uur op RTL te kijken. Luister eens naar wat Michel Henrion en Alain Raviart "wel" mogen vertellen over Vlamingen.
  • Frank De Rycke

    5 jaar geleden
    Toch maar gewoon een tweet verstuurd maar ze deed niets verkeerd hoor !!
  • Julien Cuypers

    5 jaar geleden
    Als men nu al op straat komt voor hoge taksen heb je nog niks gezien, wat het zal worden als Ecolo en/of Groen in de regeringen zal komen! Hopelijk beseffen de Brusselaars en Walen dit ook!! Zij denken door iedereen meer te laten betalen plotseling de lucht en de kwaliteit gaat verbeteren, ieder land moet hierin meegaan ook die landen die gewoon zijn hun afval op straat te kappen, anders heeft het heel weinig zin!!!