(Archieffoto)
Volledig scherm
(Archieffoto) © Belga

Boete voor chauffeurs De Lijn die pauzeren op busbaan bij Noordstation

binnenlandChauffeurs van De Lijn die pauzeren op de busbaan in de Vooruitgangstraat bij het Noordstation krijgen een boete. Dat meldt de VRT. De politie liet maandag al weten dat stilstaan op de busstrook verboden is.

17 reacties

  • Luc Lepoudre

    5 jaar geleden
    De politie wordt natuurlijk met uitdrukkelijke opdracht van de burgemeester en schepen uitgestuurd om te gaan beboeten. Op de grond gaan liggen in de publieke ruimte en staan urineren tegen de muren zijn "geen prioriteiten". Walgelijke politiekers.
  • Patrick Coen

    5 jaar geleden
    Het Brussels Gewest komt de contactuele verplichtingen niet na, maar De Lijn moet dat wel doen?
  • Paul Geerts

    5 jaar geleden
    dat de PS burgemeester zelf met de bus rijdt, dan is hij zeker om herverkozen te worden, met wat geld van vlaanderen kan hij een prive busmaatschapijtje beginnen, wauw wat een dienstverlening naar de burger
  • Andre Bee

    5 jaar geleden
    de bussen van De Lijn tot aan de grens van het Brussels Gewest laten rijden en van daar de MIVB inschakelen : gevolg , minder bussen die half gevuld zelfde trajekt afleggen en geen last meer van de onveiligheid rondom het Noordstation voor de chauffeurs van De Lijn
  • van roy jozef

    5 jaar geleden
    een klucht van regeringleiders die de problemen niet willen of durven oplossen, bende losers. zet ze elke dag in de ondergrondse af met hun schauffeurke en laat ze te voet door de ondergrondse gaan. ZONDER begeleiding. het is ver gekomen in Belgie.