Belga
Volledig scherm
© Belga

Al meer dan 26.000 betogers meldden zich aan voor klimaatmars in Brussel, politie waarschuwt voor enorme verkeershinder

Op de klimaatmars van zondag in Brussel worden tussen 20.000 en 25.000 betogers verwacht. Dat meldt de politie Brussel Hoofdstad-Elsene. Ze verwacht aanzienlijke verkeersproblemen, en roept op om niet met de wagen, tram of bus naar het stadscentrum te komen.

28 reacties

  • Ludo Van Nuffelen

    5 jaar geleden
    CO2 is NIET het probleem ...met 400 ppm CO2 zou elke CO2 molecule 2500 luchtmoleculen moeten opwarmen.....dit lijkt me het proberen opwarmen van het Sportpaleis met een "blazerke" van 2000 watt.....
  • Els P

    5 jaar geleden
    Marcel Vanalderweireldt: klopt helemaal, maar zoiets zeggen is taboe hé, schaf eens het kindergeld af, da's niet meer van deze tijd.
  • Serge de doncker

    5 jaar geleden
    hebben die echt niks beters te doen in 't weekend?? Ikke wel ze, ga van noordrand Brussel naar de zee met MIJN auto een pannekoekje eten et hoop dat ze deze bakken op kolen.. daarna rijd ik verder naar Sluis (goedkoper tanken) en daar de kas een beetje spijzen daarna kom ik terug langs antwerpen waar geen mars is dus sta ni stil. Onnozele "halve" groenen, betogen kunnen ze maar hun auto thuislaten is moeilijker...
  • RONNY DE PETTER

    5 jaar geleden
    Doe jullie plastieken vestjes maar aan , want het gaat regenen ;-)
  • Marcel van Alderweireldt

    5 jaar geleden
    Als die 26.000 betogers allemaal het verstand hebben om geen kinderen op deze overbevolkte wereld te zetten zijn dat binnen 20 jaar gemiddeld 50.000 auto's en woningen minder.