Maaseik haalt jonge Bulgaar als medical joker

Verslagenheid alom bij Maaseik, ruim een week geleden, toen bleek dat de kwetsuur van Andri Aganits van kwaad naar erger evolueerde en de middenman onder het mes moest. Hij is buiten strijd voor de rest van het seizoen.

krli

Maaseik moet voor Kerstmis nog tegen het Poolse Belchatow (Champions League), drie keer tegen Roeselare (competitie en beker) en drie overige competitiewedstrijden spelen. Omwille van dat belangrijke en loodzware programma, als landskampioen en met slechts twee middenmannen, werd gekozen om een medical joker in te zetten. Bij Calzedonia Verona, een middenmoter in de Italiaanse Serie A, vond Maaseik de jonge Bulgaar Aleks Grozdanov.

Aleks werd op 28 maart 1998 geboren in Sofia. Hij is 2m06 groot en weegt 86 kg. Volgens zijn fiche tikt hij met aanloop 3m55 aan, uit stand 3m34. Hij was bezig aan zijn tweede jaar bij Verona. Met vijftien nationale selecties was Grozdanov de voorbije zomer ook de jongste speler in de Bulgaarse selectie voor het WK in Bulgarije/Italië (waar Bulgarije nipt de duimen moest leggen tegen Canada met Jay Blankenau).

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Lees meer