.
Volledig scherm
PREMIUM
. © thinkstock

Brussel krijgt vandaag eerste avocadorestaurant. Waarom zijn avocado’s zo populair?

Een avocadorestaurant, dat hadden we hier nog te kort. Niet meer dus, want vanaf vandaag kunnen fans van het smeuïge fruit hun hartje ophalen in The Avocado Show in Brussel. De hype is dus duidelijk nog niet voorbij. En dat allemaal dankzij slimme marketing.

23 reacties

  • Guy Van Becelaere

    5 jaar geleden
    Gigantisch vervuilend om die te kweken en te vervoeren maar is hip bij die groenen die anderen dikwijls terecht wijzen over het milieu maar ja ze zijn niet slimmer is hip he!
  • Ronald Van Beneden

    5 jaar geleden
    Omdat ze schaars en exotisch zijn. Omega rijke olie in België geperst en evengoed smakeloos bwah dat koop je toch niet. Maar avocado's wie kan dat zeggen ze komen wel van het exotische buitenland he. Dat ze daar dan tropisch woud voor kappen wie trekt zich dat aan. Vandaag betogen ze voor co2 en water morgen gaan ze op reis en laten de vruchten invoeren met het vliegtuig.
  • ivan lindekens

    5 jaar geleden
    hype met zware ecologische voetafdruk.
  • Sonja Van de Sype

    5 jaar geleden
    Ik vind dat er in avocado veel smaak zit, een subtiele notensmaak. De smaak van avocado wordt juist weggenomen door al hetgeen men er bij eet. Ik kan ze elke dag eten zomaar zonder iets anders erbij, heel lekker. Belangrijk is dat ze de juiste rijpheid hebben.
  • Marc LInden

    5 jaar geleden
    6 maanden tot een jaar en boeken dicht