Delphine Boël vs. Koning Albert II
Volledig scherm
Delphine Boël vs. Koning Albert II © RV

Delphine Boël en koning Albert II volgende week al verwacht in ziekenhuis voor DNA-test

Delphine Boël, haar moeder en Koning Albert II worden volgende week verwacht in het Brusselse Erasmusziekenhuis om een DNA-test te ondergaan. Dat meldt Het Nieuwsblad. Alle drie kregen ze een officiële oproepingsbrief in de bus. Het is niet duidelijk of de voormalige koning in zal gaan op de uitnodiging. 

58 reacties

  • Steven Vanneberg

    5 jaar geleden
    Charly Pauwels weigering staat gelijk aan vermoeden en wordt door de rechtbank gelijk gesteld met erkenning
  • Wilfried Vanden Berg

    5 jaar geleden
    Die ganse familie staat al jarenlang boven de wet. Zij kunnen doen en laten wat ze willen. En krijgen er zelfs nog geld voor. Dus verwacht van zulk soort geen respect. Waarom zou de bevolking dan respect voor hen moeten hebben? Afschaffen die verouderde geld verslindende monarchie. Je hebt er totaal niks aan.
  • Charly Pauwels

    5 jaar geleden
    Laat hem gerust. De koning heeft dezelfde rechten en plichten als geijk welke Belg. Hij mag de test weigeren en als hij dat zou doen, is dat geen bewijs van vaderschap. Het kan enkel het vermoeden wekken. Vermoeden blijft vermoeden en dat bewijst niets.
  • willy verbeeck

    5 jaar geleden
    gina duribreux, wat denk je van RESPECT van een vader aan zijn DOCHTER? Het is haar trouwens helemaal niet om het geld te doen maar om erkenning. Maar ja wat wil je van Koningsgezinden?
  • Ronald Van Ee

    5 jaar geleden
    hij zal zichzelf wel weer boven de wet kunnen zetten en er onderuit komen !hoewel dat ze in dit landje beweren iedereen gelijk is voor de wet !!!