AFP / REUTERS
Volledig scherm
© AFP / REUTERS

Klimaatverandering is grootste gevaar voor gezondheid in 21e eeuw

Warmer en extremer weer, gelinkt aan klimaatverandering is de grootste bedreiging voor de volksgezondheid op aarde in de 21e eeuw. Dat zeggen artsen en onderzoekers in een rapport dat gepubliceerd is in het Britse medische tijdschrift The Lancet.

25 reacties

  • Geert Landsman

    5 jaar geleden
    Het klimaat verandert en of we veel belastingen betalen of niets doen maakt geen verschil. De aanpak ban vandaag heeft geen impact. Ze belasten dan ook de verkeerde doelgroep maar ook kijken ze enkel naar uitstoot en niet naar verbruik, minder verbruik is automatisch minder vervuiling, maar dat is te moeilijk voor het ipcc en politiekers.
  • jo vandenberghe

    5 jaar geleden
    Maar in belgie geen probleem,we hebben 4 klimaatministers dus dat komt zeker goed.
  • Frank De Rycke

    5 jaar geleden
    Doe dan nog maar meer taksen betalen ...dit alleen is de echte reden om uit jullie rotzooi te geraken waar jullie zelf een grote schuld aanhebben met jullie zakkenvullerij heten politici !
  • Gino De Neef

    5 jaar geleden
    Er is geen klimaatverandering
  • mieke vermeulen

    5 jaar geleden
    Ik denk dat ze hier mee bedoelen de overbevolking , kijk naar Belgie zo n piepklein landje met 11 miljoen inwoners hoe kan je hier gezonde lucht hebben ,moest het van de groenen afhangen zouden we al met 20 miljoen zijn en zouden er geen bomen en groen meer zijn in Belgie .