Dennis Praet verlengt tot 2021 bij Sampdoria.
Volledig scherm
Dennis Praet verlengt tot 2021 bij Sampdoria. © Twitter Sampdoria

FT buitenland 29/11. Nu ook de bevestiging: Dennis Praet verlengt tot 2021 bij Sampdoria

1 reactie

  • Christiaan Goethals

    5 jaar geleden
    Praet doet het daar goed, zoals meerdere spelers van RSCA in het buitenland. Van Club ken ik er maar eentje die het goed doet, dat is Perisic. Van Engels en consorten is er niets te bespeuren.
  1. ‘Spookdoelpunt’ in Clásico blijft nazinderen: Spaanse bond deelt communicatie, Barça-voorzitter verwijst naar Anderlecht-Genk
    20

    ‘Spookdoel­punt’ in Clásico blijft nazinderen: Spaanse bond deelt communica­tie, Barça-voorzitter verwijst naar Anderlecht-Gen­k

    De controversiële fase met het mogelijke doelpunt van Lamine Yamal in Real Madrid-Barcelona krijgt een staartje. Barça-voorzitter Joan Laporta laat in een video weten dat zijn club “al het mogelijke zal doen” om te laten onderzoeken of de bal van Yamal achter de doellijn was. “Als dat het geval blijkt, zullen we vragen om de match te herspelen.” Laporta verwijst daarbij zelfs impliciet naar... penaltygate uit Anderlecht-Genk. Ondertussen gaf de Spaanse voetbalbond de communicatie vrij over de bewuste fase.
  2. “Wat een vreselijke uitleg”: Bayern in alle staten omdat het geen penalty kreeg na opvallend “kinderlijk foutje”
    17

    “Wat een vreselijke uitleg”: Bayern in alle staten omdat het geen penalty kreeg na opvallend “kinderlijk foutje”

    Een opvallende fase in Arsenal-Bayern. De bezoekende coach Thomas Tüchel schreeuwde moord en brand toen Gabriel een uittrap van z’n doelman met de hand tegenhield. De referee zag het gebeuren, maar floot geen penalty. “Omdat het een “kinderlijke fout” was en dit de kwartfinale van de Champions League is. Wat een vreselijke uitleg”, was Tuchel kwaad. Het moment doet terugdenken aan een fase in Genk-Union vorige week, ook toen volgde er geen strafschop.