Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Akkoord in de maak tussen De Lijn en Brussels Gewest over stopplaats Brussel-Noord

De gesprekken tussen De Lijn en het Brussels Gewest verlopen positief. Dat zei Vlaams minister van Mobiliteit Ben Weyts (N-VA) gisteren in het Vlaams parlement en het nieuws wordt vandaag bevestigd door De Lijn. Details over een akkoord kan de vervoersmaatschappij voorlopig nog niet geven.

9 reacties

  • Marc Baeyens

    5 jaar geleden
    Weyts heeft gelijk gekregen niet te plooien voor de arrogantie van de Brusselse politici.
  • FRANK WILLEMS

    5 jaar geleden
    Als men dit als brussels gewest nog niet kan oplossen ,wat dan als er echte problemen zijn iederen oppakken en buiten, niet akkoord den bak in .Dit is en blijft openbaar nut of gaan de illegalen ons de les spellen ze kosten al geld genoeg.
  • Erik Moens

    5 jaar geleden
    De gesprekken tussen De Lijn en het Brussels Gewest verlopen positief. Kan niet anders nu nva zich er niet tussen wringt om de boel (nog eens) te saboteren...
  • Patrick Coens

    5 jaar geleden
    het is al ver gekomen dat men haltes moet verplaatsen voor de veiligheid van de mensen ,het is hier het wilde westen aan het worden
  • rik lagrou

    5 jaar geleden
    De gasten die daar eten en kleren uitdelen de boel ook opkuisen ofwel die hulp krijgen de boel onderhouden +Wc in metaal makkelijk te onderhouden Wij zijn ook nog naar houten plank met gat erin geweest Zonder water !!