anp
Volledig scherm
© anp

Kind verklapt cannabisplantage op de opvang: “Papa heeft groene plantjes op zolder”

In de Nederlandse stad Hengelo is op een bijzondere manier een cannabisplantage met 450 stekjes opgerold. De tip kwam namelijk van het dochtertje van de verdachte. Het meisje sprak op de buitenschoolse opvang over ‘groene plantjes’. Haar vader stond vandaag voor de rechter.

15 reacties

  • Jef Heffens

    5 jaar geleden
    Cannabis mag dan geen harddrug zijn maar het veroorzaakt onherstelbaar schade bij veel jongeren onder de 18 jaar. Hun persoonlijkheid is vernietigd en ze blijven halve paria's in onze maatschappij.
  • Maarten Jacobs

    5 jaar geleden
    Alles verbieden: tabak/cannabis/alcohol. Maar dan verdient de overheid er niets meer aan.
  • Serge Surmont

    5 jaar geleden
    Alcohol is een hard drug... Hoeveel mensen sterven er per jaar door alcohol? Cannabis is een soft drug... Waar verdient de staat het meeste mee???
  • David Verzwyvelen

    5 jaar geleden
    Tommy Tyriard klopt wat je zegt! Moest alcohol vandaag uitgevonden worden, het zou nooit gelegaliseerd worden. Net zoals tabak trouwens! Ben blij dat ik in Californië woon en mijn jointje kan roken wanneer en waar ik wil .
  • Leon Van der Neffe

    5 jaar geleden
    Tommy Tyriard goed gezegd! Maak cannabis legaal en er zal geen stepping stone effect meer bestaan. De enige reden waarom mensen die starten met cannabis soms nog de stap naar drugs zetten is omdat de overheid er mede voor zorgt dat cannabis nog steeds in dat 'drug straatje' verzeild zit.