ANP
Volledig scherm
© ANP

Opgelet: oplichters proberen u met coolblue-nepshop geld afhandig te maken

De Nederlandse politie waarschuwt consumenten om vooral geen spullen te bestellen via de website www.coolblue-deals.com. Achter de site zitten oplichters die mensen geld afhandig proberen te maken. Bestelde spullen worden niet afgeleverd. Hoeveel mensen er zijn ingestonken, is niet bekend. 

6 reacties

  • Jurgen Van Den Bergh

    5 jaar geleden
    Zo'n reviews kun je zelf maken he. Maar kijk vooral naar het slotje bovenaan in de balk en of je doorverwezen wordt om te betalen met je kaartlezer of niet.
  • Wendy Vandereyken

    5 jaar geleden
    Iedereen kent de url van Coolblue en ook Bol. Als je bovenaan een ander webadres ziet staan, zelfs al komt de naam erin voor, zou je toch moeten weten dat er iets niet klopt. Kijk ook altijd de contactgegevens na, en als je twijfelt bel eerst naar het echte filiaal om even te checken. Sommige mensen kijken niets na en doen maar op.
  • Werner Reynen

    5 jaar geleden
    Niet alleen coolblue. Deze week mail van mediamarkt. Dat de goederen kunnen afgehaald worden in een bepaald filiaal. Filiaalnummer bestond niet. Naar dichtsbijzijnde winkel gebeld en ze wisten van niets.
  • Luc Deville

    5 jaar geleden
    Kunnen banken en creditkaart bedrijven er niet voor zorgen dat het niet kan dat die nep winkels een rekening kunnen openen? Dat soms eens een oplichter een rekening kan openen is altijd mogelijk maar blijkbaar is het voor oplichters een fluitje van een cent. Misschien iets meer controle van al die dik betaalde experts bij het openen van een rekening.
  • erik Luykx

    5 jaar geleden
    Zal mij worst wezen! Koop alle electro local aan dezelfde scherpe prijs.