VRT
Volledig scherm
© VRT

Pasta met ketchup en een stevige bestelling in het frituur: het aparte menu van crosskeizer Mathieu van der Poel

VeldrijdenDat Mathieu van der Poel het veldrijden domineert, is zacht uitgedrukt. Maar wat eet de Nederlander eigenlijk allemaal op een dag dat hij door de modder klieft? Het VRT-programma ‘Over Eten’ ging het na en volgde hem in de Hotondcross - waar hij won. Met spaghetti, ketchup en frieten op het menu.

3 reacties

  • Eduard Dierckx

    5 jaar geleden
    Hij is niet alleen de beste van het peloton maar ook als mens aangenaam en zonder veel capsones. Laat de fritten smaken Mathieu!
  • Peter Neefs

    5 jaar geleden
    Vanaf nu zit de rest vh peleton ook INt frituur -)
  • Marcel De Maesschalck

    5 jaar geleden
    Het kan je maar smaken Mathieu, en voor de rest, doe zo voort want je bent momenteel de beste crosser. Ik ben een Vlaming maar ik heb heel veel respect voor je prestaties. Driedubbel Nederlands kampioen : je moet het maar doen. Als je nog eens in Lokeren komt crossen moet je eens de lokale specialiteit proberen : paardeworsten met frieten.