De vrouw verliet de rechtbank samen met haar man en advocaat
Volledig scherm
De vrouw verliet de rechtbank samen met haar man en advocaat © Mathias Mariën

Moeder dodelijk verkeersslachtoffer vliegt beklaagde naar de keel in Brugse politierechtbank

De moeder van een dodelijk verkeersslachtoffer is deze ochtend helemaal door het lint gegaan in de Brugse politierechtbank. De vrouw richtte zich op het einde van het proces tot de beklaagde met een paar vragen, waarna ze haar zelfbeheersing verloor en hem naar de keel vloog. Politie en familieleden moesten uiteindelijk tussenbeide komen. Vlak voordien had de moeder gehoord dat de beklaagde, nota bene de beste vriend van het slachtoffer, de vrijspraak vraagt voor de onopzettelijke doding van haar zoon.

18 reacties

  • Dirk N.M. Van Caekenberghe

    5 jaar geleden
    Daar zien we weer eens ons gerecht met haar echt gelaat! Advokaten die versies uitvinden die hun kliënt het beste uitkomt. Walgelijk gewoon! Trouwens advokaten liegen nooit, ze geven “enkel maar” hun versie van de feiten die de klant het liefste hoort… En de moeder van het slachtoffer die nu de boosdoener wordt! Want er is geen justitie in dit land, we moeten zelf handelen, want van hogerhand komt er alleen maar rommel van!
  • gustaaf carpels

    5 jaar geleden
    Tja de waarheid zal nooit boven komen de dag dat die de waarheid zou vertellen is niet bestaande
  • Vandamk

    5 jaar geleden
    Zou het niet kunnen dat ze aan het racen waren?? Eerst vliegt den eene uit den bocht en kort daarop den andere. Volgens mij moeten politie-inspecteurs zich toch eens ander vragen beginnen stellen ipv alles aan toeval over te laten?
  • Roy Coocks

    5 jaar geleden
    Als ze fatsoenlijk hadden gereden zouden ze niet "uit de bocht gevlogen" zijn.
  • Pieter smit

    5 jaar geleden
    Niet meer dan terecht! Daders van verkeersdoden worden in dit land absoluut veel te soft aangepakt,berecht hen als moordenaars, misschien dat ze dan 2 keer nadenken voor ze het pedaal te diep induwen.