winamegahome.co.uk
Volledig scherm
© winamegahome.co.uk

Miljonairskoppel doet villa van 3,4 miljoen euro van de hand via tombola en voor 28 euro maak je al kans

BuitenlandEen Brits koppel dat wil verhuizen omdat de kinderen het huis uit zijn, heeft besloten om zijn villa van 3,4 miljoen euro in het zuiden van Engeland online van de hand te doen met een tombola. Voor 28 euro maak je al kans op het stulpje in het pittoreske Avon Castle, dat onder meer zes slaapkamers met badkamer telt, een snookerkamer, een bioscoop en een luxueuze buitenkeuken. Wie vanuit ons land zou willen meedoen, denkt best wel twee keer na.

19 reacties

  • rik lagrou

    5 jaar geleden
    @ Karina Je kan dit met notaris doen Als de verkoper kent Deze geen contract met makelaar of na de 6 maand Niemand is verplicht met makelaar te werken !
  • Jozef brosens

    5 jaar geleden
    in Belgie mag dat dan weer niet . tuurlijk niet ; elke belg die vertrekt kunnen ze niet meer uitzuigen. niet dat ik naar Engeland zou willen, maar wel naar Spanje of zo . in alle geval het kan op een ander niet slechter zijn dan hier .
  • Filiep Lapeire

    5 jaar geleden
    In België is het verboden maar er is wel een achterpoortje? Zijn er in België soms wetten zonder achterpoortje?
  • Paul van de velde

    5 jaar geleden
    Er worden dus 2x zoveel loten gedrukt, dus de villa zal dan het dubbele opbrengen van wat ze waard is, als alle loten verkocht geraken. En wanneer niet alle loten verkocht zijn en een niet verkocht lot wordt uitgetrokken, wat gebeurt er dan? Denk dat het een grote zwendel is.
  • Gerard Braeckmans

    5 jaar geleden
    Het optrekje lijkt me wel goed leefbaar.