Pamela Wright- Young, Melissa Willey, Andrew Pollack, Darshell Scott, Tom Mauser, Nicole Hockley en Darrell Scott.
Volledig scherm
Pamela Wright- Young, Melissa Willey, Andrew Pollack, Darshell Scott, Tom Mauser, Nicole Hockley en Darrell Scott. © Time Magazine

Krachtige, ontroerende cover van Time Magazine met zeven voor altijd gekwelde ouders: “De wereld draait verder en jij niet”

Vier vrouwen en drie mannen op de nieuwe cover van Time Magazine. Zeven mama’s en papa’s. Allen met dezelfde ondraagbare pijn in hun hart. Ze verloren een kind bij een schietpartij op een Amerikaanse school. “De wereld draait verder en jij niet”, titelt het weekblad schrijnend bij de gezichten die exact dat afschuwelijke gevoel uitdrukken.

3 reacties

  • Gunter Verleyen

    5 jaar geleden
    t'is toch simpel, serieuze backgroundonderzoek, registratie in nationale databank, opleiding in gecertificeerde schietschool en vooral géén automatische wapens voor burgers.
  • Peter Thys

    5 jaar geleden
    maar Trump vertelde toch mocht men nog veel meer en veel beter bewapend geweest zijn had dat niet gebeurd.Als een president die voor zijn volk zorgen moet, de roep van het vele geld en de steun NRA veel belangrijker vind dan het verdriet dan velen treft door niet in te grijpen en te beperken in het 2de amendament (1.2 II. Recht op vrij wapenbezit). Meer burgers stierven al in Amerika dankzij dat 2de amendament (en huiselijk geweld)dan alle militairen in alle oorlogen waar de USA aan deel nam!
  • Bene Devos

    5 jaar geleden
    NADAT zoiets gebeurt zijn ze dan plotseling niet meer zo voor dat tweede amendement.Als het kwaad geschied is. Nochtans spreken de cijfers voor zichzelf. Vergelijk die cijfers met Europa en Amerikanen zouden toch moeten inzien hoe slecht hun wapenwetten zijn.